Upplever du att du allt för ofta får fel post i din brevlåda? Du är inte ensam om detta. Tyvärr händer det allt för många. Det är faktiskt vanligare än många tror. En orsak kan vara att antingen din eller grannens namnskylt brevlåda är för otydlig och svår att läsa. Se därför till att uppdatera din namnskylt brevlåda, så att du slipper få fel post i framtiden.

Viktigt med tydliga nummer

En av de allra viktigaste sakerna på din namnskylt brevlåda är ditt husnummer. Det är en av de första detaljerna brevbäraren kollar efter när hen letar efter en specifik namnskylt brevlåda. Se alltid till att ditt husnummer är extra tydligt och synligt på avstånd. Det gör du enklast med en stor dekal. Se till att siffrorna i ditt husnummer är större än resten av texten på din namnskylt brevlåda.

 

Namn på alla boende

Självklart är det viktigt att namnen på alla boende på adressen finns på din namnskylt brevlåda. Man kan med fördel stapla alla namn ovanför varandra, så att det är lätt att urskilja varje enskilt namn från varandra. Man vill ju inte behöva stirra sig blind på en enda stor klump av text. Förtydliga och förenkla så mycket som möjligt. Om man har riktigt långa namn, kan det vara bra att förkorta till initialer. Då ser du till att din namnskylt brevlåda inte blir allt för klottrig, utan blir lättare att läsa för alla.

Skaffa dekaler

Som tidigare nämnts så kan man använda sig av dekaler för att göra sin namnskylt brevlåda mer tydlig och lättläst. Det är nog den allra enklaste metoden, men även en av de allra billigaste. Så prova att piffa upp din egna namnskylt brevlåda med några dekaler du också.

Man vart kan man få tag på dem egentligen? Det allra enklaste sättet att få tag på brevlådedekaler är att beställa dem från butiker på nätet. Det är snabbt, smidigt och framför allt billigt.

Inte enbart text

Brevlådedekaler kan vara så mycket mer än bara text och siffror. Man kan faktiskt köpa mer dekorativa dekaler till sin brevlåda. Brevlådor är ju ganska tråkiga och simpla bara som de är. Därför kan det alltid vara trevligt med något som gör en lite gladare varje gång man ser sin brevlåda.

Dessa dekorativa dekaler kan fås i alla tänkbara former, färger och storlekar. Du kan få i stort sett vad du vill till din brevlåda. Man kan själv välja hur man vill kombinera former och färger. Vill du göra din brevlåda lite mer inbjudande? Då borde du definitivt titta lite närmare på dekorativa dekaler.
Tipsa grannarna

Tipsa gärna dina grannar och berätta var du köper dina egna dekaler. Om alla gjorde sina brevlådor tydligare, skulle problemen förvinna helt. Det skulle bli mycket lättare för alla, helt enkelt. Gör dina grannar en tjänst och hjälp dem att göra sina brevlådor mer lättlästa och tydliga. De kommer att tacka dig. Det kommer brevbäraren också att göra.